Egy elszabadult T-Rex garázdálkodik Budapesten

2014. március 18., kedd in , , , by

A Ferenciek terét földrengés döntötte romba, a Keletinél a Beatles tagjai sétálnak, a város felett pedig épül a Halálcsillag.

„Aki itt él, azt hiszi, hogy ismeri a várost és már nem tud meglepődni. Szerintem KoPé képei pont erre jók, mert annyira realisztikusak, hogy ha legközelebb arra jársz, tuti, hogy keresni fogod azt a motívumot. Megint ráfókuszálsz a város szépségére” – véli az Budapest Alternative Facebook-oldalának egyik követője.

Való igaz: Kovács "KoPé" Péter képein egy alternatív valóság elevenedik meg. A képek mögött nem kell feltétlenül mély filozófiát keresni: a szokatlan események, lények, történések megszokott helyszínekkel történő párosítása legalább annyira szolgálja a szórakoztatást, mint az elgondolkodtatást. Nem véletlenül lett az először csak eseti jelleggel, az Instagramon terjesztett képekből mára valóságos sorozat. És nem véletlenül terjednek megállíthatatlanul a Facebookon, ahogyan azok a díjak sem a véletlen művei, amiket a nem túl nagy felbontású, gyakran nem túl éles - de így még valószerűbbnek ható - képekkel Kopé elnyert.

Vegyetek hát egy mély lélegzetet, és merüljetek alá az "alternatív Budapest" világába!













Megosztás

Egy elszabadult T-Rex garázdálkodik Budapesten



Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás