Vérfürdőt rendezett a Burger King miatt

2014. május 22., csütörtök in , , , by

Nem kapta meg a Triple Whopperét a Burger Kingben, vérfürdő és emberhalál lett a vége. Az elégedetlen vendég hazahajtott, és lövöldözni kezdett a család tagjaira.
Brandon Hawkins a floridai Port St. Lucie városában található Burger Kingbe érkezett meg barátnőjével, a 28 éves Jamie Younggal. Megkérte a nőt, ugyan rendeljen már neki egy Triple Whoppert. Nem egészen tisztázott okok miatt nem kapta meg a kért ételt.

Ezen úgy bedühödött, hogy autóval a nő után hajtott annak otthonába, és lövöldözni kezdett. Jamie a szomszédoknál keresett menedéket. Amikor előbújt rejtekéből, és hazatért, azt látta, hogy az örjőngő és elégedetlen Brandon megsebesítette hét éves fiát, és lány apósát is. A 69 éves férfi később belehalt a sérülésekbe.

Kiborult, mert nem kapta meg a Triple Whoppert


A rendőrség szerint az, hogy a gyorsétteremben nem kapta meg a Whoppert, már csak olaj volt a tűzre a rossz viszonyban lévő felek között.
Korábban egy kölcsönadott laptop miatt már forrt a levegő, a hiányzó szendvics pedig végképp kiborította az ámokfutót. A gyanú szerint a lövöldöző barátnője öccsével is végezni akart, de elkapták, mielőtt beteljesítette volna elképzelését.

Megosztás

Vérfürdőt rendezett a Burger King miatt



Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás